Rachel_StudioArtspret-20.jpg

Business in Beeld

 

Ik kan jou helpen om jouw boodschap in beeld te vertalen. Een kijkje achter de schermen bij jou bedrijf? Een eerlijk product voor op de markt? Een levensstijl die je wilt meegeven? Een kunstproject of proces om vast te leggen? Een verhaal om voor altijd aan vast te houden?

Ik fotografeer producten, ruimtes, mensen en verhalen. Vaak lopen deze gebieden in elkaar over. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden en ik sta open voor alle ideeën en vormen van fotoshoots die nog niet bestaan. Laten we samen experimenteren wat jij of jouw bedrijf nodig heeft. 

Over mij

Mijn naam is Rachel en ik in ben augustus 2020 gestart met mijn eigen onderneming, Studio Artspret. Toch ben ik al veel langer bezig met Studio Artspret, nog voordat het de vorm had die het nu heeft gekregen. Ik ben altijd bezig geweest met het maken van compositie's en beelden, schrijven en stylen. Ik begon met bruiloftsfotografie en ben nu meer gevormd naar slow-photography. Ik maak beelden van mensen en bedrijven die samenhangen met mijn visie en levensstijl, zodat ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren. Hoeveel verschillende fotografie-opdrachten ik ook heb gedaan tijdens mijn zoektocht, de rode draad is altijd dat ik een liefde heb voor het vastleggen van pure verhalen. Een liefde voor het creëren van beeld en een verlangen naar echtheid, aandacht en balans. 

De naam 'Artspret' komt van mijn meisjesnaam en lees je van rechts naar links als 'Terpstra'. Ik vond het een toepasselijke naam bij wat ik doe, omdat ik speel met beelden en tekst en graag mijn eigenheid terug laat komen in mijn fotografiewerk. Daarnaast vind je ook het woord  'art' terug in de naam, wat aansluit bij mijn stijl, omdat ik mij binnen de fotografiewereld, op het randje van kunst begeef. 

 

Rachel_StudioArtspret-7.jpg